Ontmoet de kinderen van het kinderziekenhuiswww.sarahwong.com

Op een bijzondere dag kwam er een fotografe naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, waar Cliniclown Bram werkte.
foto_sarah
Haar naam: Sarah Wong. Fotografe Sarah kwam een fotoboek maken. Over de kinderen in het ziekenhuis.
Maanden en maanden werkte ze eraan. Keihard. Ze maakte een fantastisch boek. Vol met grote foto's, en mooie teksten. Een boek dat je in je hart raakt.
Het geeft je een goede indruk over het leven van de kinderen in een echt kinderziekenhuis.

Veel later kwamen fotografe Sarah en clown Bram elkaar weer tegen. Buiten het kinderziekenhuis. Op een cursus over chi kung in Amsterdam. Chi kung of qigong is een soort
Chinese fitness training.

Als jij een beetje de situatie wilt leren kennen van kinderen in een groot ziekenhuis, bekijk dan eens Sarah's prachtige fotoboek. Het heet: Sophia's Children, en verscheen in 2002. De titel op de omslag is in het Engels, maar de tekst in het boek is zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kunt het boek bestellen in de boekwinkel of bibliotheek met dit nummer:
ISBN 90-72971-70-1.

Wat meer informatie over Sophia's Children krijg je op
Sarah's webpagina. Daar zie je de omslag van het boek. Daarboven staan een aantal witte blokjes. Als je die aanklikt, zie je een paar bijzondere foto's. Maar bekijk vooral het boek zelf. Echt de moeite waard!

Hieronder een kleine versie van een van de foto's die Sarah maakte van de clini clowns terwijl ze door de gangen scheurden van het Rotterdamse kinderziekenhuis:

Pasted Graphic